Nieuweweg 39
9682 RL Oostwold
tel: 0597- 551610 of 06- 47500714

HOME

Contact

WRAN-jurylid

Foto's

Bob Marshall zadels

Disclaimer

 

 

Bob Marshall:

Al meer dan veertig jaar actief in de paardensport; onder andere in dressuur, springen, eventing en endurance, en nu alweer twintig jaar een begrip in de gevariëerde Westernsport.
Als trainer en instructrice merkte ik (Alida) dat veel problemen in de paardensport ontstaan door niet, of slecht passende tuigage. Vooral slecht passende zadels zorgen ervoor dat het paard zijn / haar werk niet meer kan of wil doen. Na een bezoek aan de Worldshow in Oklahoma (USA) ontdekte ik de oplossing voor veel problemen: Sportssaddle inc. Bob Marshall Treeless Saddles.
Na meerdere jaren zelf proefkonijn te zijn geweest, en velen van mijn lesklanten en hun paarden, besloot ik Bob Marshall zadels naar ons land te halen. Deze boomloze zadels zijn precies wat Nederland, met haar rijke variatie aan paardenrassen nodig heeft. Het past immers net zo goed op een KWPN-er, een Tinker, Haflinger als op een Arabier en is vele malen comfortabeler voor de ruiter dan de meeste 'gewone' zadels.
OlympischTeam dierenarts en -fysiotherapeute Rodinde Hoogeraad én Gerrie van Oossanen adviseren:
"rij boomloos!"
Western Training Stable New Way geeft u de mogelijkheid om 'proef' te komen rijden op onze boomloze Bob Marshall zadels; meestal zijn er enkele modellen standaard op voorraad.
De levertijd voor een geheel naar uw wensen gemaakt zadel is ongeveer tien weken. In overleg met de klant wordt het zadel samengesteld waarna een prijsopgaaf uit Amerika aangevraagd wordt (dit i.v.m. de wisselende dollarkoersen).
Wilt u enkele modellen zelf op deze website bekijken, klikt u dan op het logo van Bob Marshall in 't menu.
 
SPORTS SADDLE ® is a registered US Trademark. SPORTS SADDLE ® saddles are protected under US patents #5,018,340 & #5,187,924.